Tegenwoordig zijn we niet meer overgeleverd aan de grillen van de natuur of de resultaten van ons eigen gedrag. We bedoelen hiermee dat wanneer je smile niet meer helemaal voldoet aan je criteria, er mogelijkheden zijn waar je je voordeel mee kunt doen.

Bij tandarts rotterdam zijn er tal van moderne behandelingen beschikbaar waar je je voordeel mee kunt doen. Lees snel verder! 

Bleekbehandelingen voor the best smile

Kijk, wanneer je niet blij bent met je smile, zul je ook minder vaak lachen, ten minste zo als je zou kunnen lachen: breeduit en superblij, zelfverzekerd en easy going. Maar om dat te kunnen doen, wil je vaak wel het een en ander aan je gebit laten doen, wanneer je weet dat je smile niet voldoet aan je criteria. Dat kan heel goed bij de moderne, esthetische tandarts. Zo hebben de meeste tandartsen nu allerlei behandelmethoden tot hun beschikking. Een daarvan is de bleekbehandeling. Een tandarts neem een gel met periodieke erin en doet dit in een bitje. Je gaat liggen op de stoel en hij of zij doet het bitje in je mond. Een speciale lamp wordt er opgericht waarvan het licht het proces beïnvloed. Zorg dat je niet te veel peroxide in de gel laat doen, zodat je niet die ‘Joling-look’ krijgt. Wil je die look wel, go for it!

Facings maken het mogelijk 

Er zijn heel veel zaken die je kunnen storen aan je gebit. Denk bijvoorbeeld aan schuine tanden, beschadigingen en verkleuringen. Vroeger had je het er maar mee te doen. Maar nu is dat allemaal anders geworden. Het is namelijk mogelijk om facings te nemen. Wat dat zijn? Het zijn schildjes die rond je tanden gemaakt worden. Een deel van je natuurlijke tanden wordt afgeslepen en behandeld. Dat wordt de ondergrond waar de facing op komt. Zo zullen je tanden natuurlijk en gaaf ogen. Precies wat je wilt. Je kunt aangeven wat je wilt als het gaat om de vorm en tint van de facings. Het ziet er prachtig uit. Veel mensen zijn helemaal fan van deze dentale behandeling. 

Vraag aan je tandarts wat er mogelijk is met betrekking tot de verschillende behandelingen om de kwaliteit van je gebit aanzienlijk te verhogen. We hebben de meest populaire hierboven met je doorgenomen. 

Pin It on Pinterest