Massage Assen

Een nieuwe, stralende look voor 2020

Geplaatst op

Er zijn tegenwoordig tal van mogelijkheden waarmee je een nieuwe look kunt krijgen. Na verloop van jaren kun je toch wat vermoeider en ouder gaan lijken dan je werkelijk bent. We leven tenslotte in een hectische samenleving die veel van ons vraagt. In deze blog geven we je een aantal tips waardoor je weer kunt stralen. Precies de look die je wilt voor het nieuwe decennium! Lees snel verder en doe je voordeel met deze handige tips.

Ooglidcorrectie

Door de jaren heen kan het zo zijn dat je oogleden gaan hangen. Dit kan erfelijke oorzaken hebben, maar ook de leefstijl heeft invloed. Gelukkig bestaat de ooglidcorrectie. Mensen die last hebben van hangende oogleden, bijvoorbeeld bij het lezen en kijken, zullen veel baat hebben bij deze behandeling. Er zijn specifieke regels voor een vergoeding van de kosten van deze behandeling. Raadpleeg je zorgverzekeraar hiervoor.

Fillers

Wanneer er volumeverlies in je gezicht plaatsvind, als onderdeel van een natuurlijk verouderingsproces of een ongezonde leefstijl, dan is het nooit te laat om een behandeling met fillers te laten doen. Fillers bestaan uit een lichaamseigenstof, haluronzuur, deze stof wordt geïnjecteerd met een klein naaldje. Daarna zal het zuur vocht aantrekken en het volumeverlies opheffen. Zo heb je weer die jeugdige uitstraling.

Botox

Door de mimiekspieren in je gezicht en veroudering kunnen zich na een bepaalde tijd rimpels aftekenen in het gezicht. Dit maakt dat je ouder lijkt dan je wilt zijn. Botox is een goede manier om deze rimpels tegen te gaan. Wanneer er op een zorgvuldige manier gebruik gemaakt wordt van Botox, zullen de resultaten natuurlijk en fris ogen. Een goede manier om weer te stralen als vroeger. Ook wanneer je ouder lijkt dan je werkelijke leeftijd, is een behandeling met Botox aan te raden.

Conclusie

Er zijn veel effectieve behandelingen die je weer een stralende look geven. Wat een geweldige manier om te beginnen aan 2020! Laat je informeren door een cosmetisch arts over dit onderwerp.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij Massage Assen streven we naar het maken van uitstekende content. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende Zweedse massage, een verlichtende deep tissue massage of een verjongende hot stone massage, wij bieden een scala aan blogs over behandelingen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Contactgegevens

Via info @ massage-assen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden