Massage Assen

Hoe krijg je een mooi gebit?

Geplaatst op

Iedereen wilt graag een mooi gebit. Zo zijn er een aantal dingen die je zelf kunt doen om je gebit mooi en gezond te houden. In deze blog beschrijven we hier een aantal tips voor!

Poetsen en stoken

Inmiddels weet iedereen dit wel, maar het is heel belangrijk dat je je tanden twee keer per dag poetst. Eigenlijk is zelfs 3 keer nog beter, dit zou dan zijn na elke maaltijd. Tanden stoken is daarnaast ook heel belangrijk in tandvlees helemaal gezond te houden. Als je dit een keer per dag doet zich goed. Tijdens het stoken kan je vaak met wat meer tussen je tanden uithalen als je stookt, zo voorkom je tandplak.

Tanden bleken

Een keuze die niet veel mensen snel zullen maken, is het kiezen om je tanden te laten bleken. Je kan dit later doen, maar denk er wel over na de dit alleen een tijdelijke oplossing is om dan weer mooi uit te laten zien. Na een bepaalde tijd verkleuren je tanden weer terug en dan zou je weer een behandeling moeten inplannen. Tenminste, als je de witte kleur wilt behouden.

Gezond eten

Gezond eten heeft heel veel te maken met je gebit. Als je voldoende vitamines binnenkrijgt, heeft dit een positief effect op je gebit. En dan vooral op je tandvlees. Zo is vitamine C heel goed voor je tandvlees, op deze manier hou je het veel langer goed en gezond.

Naar de tandarts

Een andere manier om je gebit mooi en gezond te houden, is het bezoeken van de tandartspraktijk in Groningen. Meestal laat ons gebit om het half jaar controleren. Je zou ook je mond kunnen laten reinigen door de mondhygiënist. Je doet er verstandig aan om dit 1 of 2 keer in het jaar te laten doen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij Massage Assen streven we naar het maken van uitstekende content. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende Zweedse massage, een verlichtende deep tissue massage of een verjongende hot stone massage, wij bieden een scala aan blogs over behandelingen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Contactgegevens

Via info @ massage-assen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden