Massage Assen

In welk land is het laten opvullen van je lippen het populairste?

Geplaatst op

Kylie Jenner is de oorzaak van de enorme toename aan populariteit voor het laten opvullen van de lippen. Niet alleen in Amerika laten mensen hun lippen opvullen door middel van cosmetische ingrepen, ook in Nederland is het erg populair. Maar in welk land is het laten opvullen van de lippen nou het populairste?

Ierland en het  Verenigd Konikrijk

Uit een onderzoek dat is uitgevoerd door Cork University is gebleken dat niet Amerika bovenaan de lijst staat, maar Ierland! Ja, Ierland is het land met de grootste obsessie voor lip fillers. Niet alleen het daadwerkelijk laten opvullen van de lippen is populair, ook het opzoeken van informatie over de behandeling of over botox, doen de Ierse meer dan de rest van de wereld. Vorig jaar bleek uit onderzoek van WhatClinic dat het aantal vragen over lipinjecties in heel Ierland met 101 procent was toegenomen. In Ierland is het opvullen van de lippen de populairste niet-chirurgische cosmetische behandeling. Het Kylie Jenner-effect heeft Ierland echt geraakt, omdat de toename van lipvullers in het hele land enorm is. Van 2004 tot 2016 had het Verenigd Koninkrijk nog de meeste interesse in het laten opvullen van de lippen.

Brazilië, St Helena

Niet alleen in Ierland is botox een populair onderwerp, ook in Brazilië en St Helena, een afgelegen eiland in het zuiden van de Atlantische Oceaan wordt er volop naar gezocht en cosmetische behandelingen ingepland.

Let wel op!

Ga voor het laten opvullen van je lippen naar een goede kliniek. Laat niet je lippen door iedereen zomaar opvullen. Het is belangrijk dat je ook weet wat de arts in jespuit. Het laten opvullen van de lippen is een effect dat niet je hele leven zichtbaar blijft. Om je ze in de juiste vorm en met de juiste volume te houden, moet je procesmatig laten opvullen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij Massage Assen streven we naar het maken van uitstekende content. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende Zweedse massage, een verlichtende deep tissue massage of een verjongende hot stone massage, wij bieden een scala aan blogs over behandelingen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Contactgegevens

Via info @ massage-assen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden