Massage Assen

Revalideren na een ongeluk: massages brengen rust

Geplaatst op

Ben je betrokken geraakt bij een ongeluk en is er sprake van lichamelijke schade, dan is dat ongeluk gek genoeg ook meteen de start voor je revalidatie. Je ondergaat medische behandelingen en krabbelt zo langzaam weer op. Zeker in het laatste deel van de revalidatie kun je prima kiezen voor massages. Ze zorgen er net alleen voor dat jouw spieren lekker soepel worden, ze zijn ook rustgevend en geven rust in je hoofd.

Wordt de schuld niet erkend, dan moet de specialist dit aantonen

De kosten voor medische behandelingen en de lichamelijke en geestelijke schade die je aan een ongeluk overhoudt, noem je letselschade. Ben jij niet zelf de veroorzaker van het ongeluk, dan kun je trachten de letselschade te verhalen op de veroorzaker. In dat geval doe je een verzoek om letselschadevergoeding. Om een dergelijke vergoeding los te weken, is het zeer verstandig een specialist in de arm te nemen. Alles rondom letselschade kan complex worden, zeker als de veroorzaker van het ongeluk de schuld niet erkent en dit dus aangetoond moet worden.

Ongeluk kan grote impact hebben, zeker ook in mentaal opzicht

Terwijl jij voor de schadevergoeding een specialist in de arm neemt, kun jij je blijven focussen op het belangrijkste; je herstel. Zoals gezegd kunnen massages je daarbij helpen, zeker ook om rust in je hoofd te creëren. Want een ongeluk is niet zomaar iets. Dat maakt behoorlijk indruk en heeft ook psychisch de nodige impact. Terug naar letselschade; deze schade is op te delen in twee soorten: materiële en immateriële schade.

Op de emotionele schade is moeilijk een geldbedrag te plakken

De medische behandelingen en massages kosten geld en vormen zo een materiële schade. Ze zijn in een geldbedrag uit te drukken namelijk: de kosten. Dat is lastiger als het gaat om immateriële schade. Dit is emotionele of lichamelijke schade en wordt ook wel smartengeld genoemd. En op de geleden schade is moeilijk een geldbedrag te plakken. Hoe dan ook; als slachtoffer is het goed de volledige focus op je herstel te houden. Laat de specialist zich maar bezighouden met de letselschade en de vergoeding ervan te claimen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij Massage Assen streven we naar het maken van uitstekende content. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende Zweedse massage, een verlichtende deep tissue massage of een verjongende hot stone massage, wij bieden een scala aan blogs over behandelingen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Contactgegevens

Via info @ massage-assen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden