Massage Assen

Vervelende bevindingen tijdens een massage

Geplaatst op

Het nemen van een massage is heerlijk voor je persoonlijke rust en om even te ontsnappen van de realiteit. Echter, kan je tijdens een massage ook tegen vervelende bevindingen aanlopen. Om je een goed beeld hiervan te geven zullen we hieronder kort stilstaan bij een aantal van deze bevindingen. Tegen een aantal van deze bevindingen kun je zelf iets doen, terwijl andere constateringen niet te beïnvloeden zijn. 

Het hebben van stink voeten

Een vervelende constatering tijdens het krijgen van een massage is dat je voeten enorm stinken. Om dit te voorkomen is het aan te raden om altijd je voeten van tevoren te wassen. Bij een massage moet je namelijk je kleding uit trekken waardoor je een vieze geur kunt krijgen als je jouw voeten niet hebt gewassen. Wil je voor safe gaan? Dan is het aan te raden om een douchebeurt te nemen voordat je een massage ondergaat. Zo weet je zeker dat je lekker zult ruiken tijdens de massagebeurt zodat een massage niet ongemakkelijk wordt.

Het constateren van kanker

Het kan ook voorkomen dat je gemasseerd wordt en dat de masseur er tijdens het masseren achter komt dat je een bult ergens hebt. Dit hoeft natuurlijk niet veel te betekenen, maar het kan zo zijn dat je een vorm van kanker hebt. Mocht je tot deze constatering komen, is het aan te raden om direct naar de huisarts te gaan om potentieel kanker gevaar te doen vermijden. Een huisarts kan direct kijken of er potentie zit tot kanker waardoor je uiteindelijk met spoed naar het ziekenhuis gestuurd kan worden. Dit zorgt ervoor dat je er snel bij bent wat ergere problemen kan voorkomen.

Problemen met je rug

Als je naar een massage specialist gaat, kan het voorkomen dat je tot de conclusie komt dat je een verkeerde houding hebt. Gelukkig kan een massage je hier tijdelijk bij helpen, maar als je hier continue last van hebt, is het aan te raden om naar een specialist te gaan die je houding kan doen verbeteren. Hierdoor weet je zeker dat je de klachten op lange termijn kunt bestrijden zodat je zonder klachten weer op pad kunt gaan en dat is wel zo prettig.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij Massage Assen streven we naar het maken van uitstekende content. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende Zweedse massage, een verlichtende deep tissue massage of een verjongende hot stone massage, wij bieden een scala aan blogs over behandelingen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Contactgegevens

Via info @ massage-assen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden