Massage Assen

Voorbereiden op een compleet nieuwe look: zo doe je dat

Geplaatst op

We hebben het allemaal wel eens gehad, de twijfel om onze lange lokken eraf te knippen. Vol goede moed gingen we naar de kapperszaak. Maar zodra de kapster vroeg wat we met ons haar wilde doen zeiden we voorzichtig: ‘’alleen de puntjes graag’’. Ben je nu echt toe aan verandering? We delen een aantal tips met je zodat je deze keer wél de schaar in je lokken laat zetten. 

Maak een Pinterest bord voor inspiratie 

Wil je iets totaal anders met je haar? Begin dan met inspiratie opdoen op Pinterest. Dit is een groot fotoplatform waarop je verschillende zogeheten borden kunt aanmaken voor verschillende doeleinden. Maak een bord aan voor al je haar-pins en pin daarop alle leuke haarstijlen die je tegenkomt. Zo ben je razendsnel geïnspireerd en heb je een beter beeld van wat een bepaalde look met een gezicht kan doen. 

Doneer je haar

Heb je echt lange lokken en vind je het eigenlijk zonde om die af te knippen? Denk er dan eens over na om je haar te doneren. Met jouw haar kan een mooie pruik gemaakt worden waarmee je een ander weer heel erg blij kunt maken. Zo weet je in ieder geval zeker dat je haar een goed plekje krijgt bij iemand die het echt nodig heeft. 

Kleine stapjes

Het in een keer afknippen van je haar is enorm spannend. Geef dat dan ook aan bij je kapster. Overleg of het mogelijk is je haar in etappes korter te knippen. Zo kun je elke keer bepalen of je de lengte goed vindt. Hiermee voorkom je spijt achteraf. 

Just do it

Geloof ons maar, het hebben van een kort koppie is heerlijk voor in de warme zomerdagen. Heb je het nou nog steeds heel warm? Overweeg dan eens je tapijt of houten vloer te vervangen voor een gietvloer. Gietvloeren staan bekend om de heerlijk verkoelende werking. Met een nieuwe gietvloer steek je niet alleen jezelf, maar ook je huis in een nieuw jasje. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij Massage Assen streven we naar het maken van uitstekende content. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende Zweedse massage, een verlichtende deep tissue massage of een verjongende hot stone massage, wij bieden een scala aan blogs over behandelingen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Contactgegevens

Via info @ massage-assen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden