Massage Assen

Wat zijn populaire cosmetische behandelingen?

Geplaatst op

Tegenwoordig is veel mogelijk als je je stoort aan kenmerken van je uiterlijk. Het kan gaan om een scheve neus, grote oren, langwerpige tanden of hangende oogleden.  Zoveel ergernissen als er zijn, zoveel cosmetische behandelingen zijn er ook. Je bent dus niet overgeleverd aan de natuur, zoals dit vroeger wel het geval was. In deze blog nemen we een aantal populaire cosmetische behandelingen met je door. Lees daarvoor snel verder en laat je inspireren.

Ooglidcorrectie

Wanneer je op internet rondkijkt, dan zul je zien dat er veel ooglidcorrectie aanbieders zijn, maar dit is wel een tricky situatie, want er zitten ook veel zogenaamde cosmetisch artsen tussen die wel graag een ooglidcorrectie willen doen, maar eigenlijk niet zoveel nadenken over je gezondheid. Dit maakt hen eigenlijk niet zoveel uit, als ze er maar geld aan verdienen. Het is daarom goed om je in te lezen online. Veel mensen lezen zich in door recensies op internet op te zoeken. Op deze manier weet je wat je voor vlees in de kuip haalt. Maar wat is een ooglidcorrectie eigenlijk?  Een chirurg haalt overtollige huid van je ooglid af en maakt daarna het ooglid weer strak, zodat het niet meer hangt en jou het zicht belemmert. Deze  behandeling is binnen een uurtje klaar en de hersteltijd is ook vrij  kort.

Facings en bleekbehandeling

Als je dacht dat de tandarts alleen maar gaatjes vult, dan heb je het mis, want deze dentale expert kan ook een cosmetische behandeling uitvoeren, namelijk het plaatsen van facings. Dit zijn schildjes die hij voor je tanden plaatst en ze zijn gemaakt van composiet of porselein. Deze twee materialen zijn makkelijk te plaatsen en gaan lang mee. In combinatie met een bleekbehandeling zorgen ze voor excellente resultaten. Het is aan te raden om eerst facings te nemen en daarna de tanden te bleken. Facings kleuren namelijk niet mee met een bleekbehandeling. Je tanden worden witter door de peroxide die in de bleekgel zit die je van de tandarts krijgt.  Wij raden je aan om niet thuis te bleken, maar dit door de tandarts te laten doen, omdat je tanden dan in een gecontroleerde omgeving gebleekt kunnen worden.

Fillers en botox

Sinds de vroege jaren 90 is de cosmetische industrie sterk gegroeid en steeds meer mainstream geworden. Dit betekent dat veel doorsnee mensen, we noemen ze maar even de niet-acteurs, ook gebruik zijn gaan maken van de mogelijkheid om een cosmetische behandeling te laten doen. Je kunt hierbij denken aan de behandelingen met fillers en botox bijvoorbeeld.  Met deze twee middelen zijn uitzonderlijke resultaten te behalen. Je huid wordt strakker en rimpels verdwijnen. Beide worden door het menselijk lichaam afgebroken, zodat een behandeling herhaald moet worden na zoveel maanden. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij Massage Assen streven we naar het maken van uitstekende content. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende Zweedse massage, een verlichtende deep tissue massage of een verjongende hot stone massage, wij bieden een scala aan blogs over behandelingen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Contactgegevens

Via info @ massage-assen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden